Montage o Svets Tommy Jansson AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva montering och svetsning inom verkstadsindustrin, reparationer och nytillverkning av stål- och rörkonstruktioner för bygg och industri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Montage o Svets Tommy Jansson AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lysekil så är Montage o Svets Tommy Jansson AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lysekil arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lysekil och i Västra Götalands län. Redan 2007-03-14 så skapades Montage o Svets Tommy Jansson AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556726-2505 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lysekil.

Just nu är Montage o Svets Tommy Jansson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Montage o Svets Tommy Jansson AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Montage o Svets Tommy Jansson AB är Tegnér, Sten Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, .