Kvillbergs Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lysekil och Kvillbergs Bygg AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kvillbergs Bygg AB är ett av dem. Statusen för Kvillbergs Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Kvillbergs Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-02-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Lysekil där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kvillbergs Bygg AB ska trivas.

Kvillbergs Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10. I Lysekil så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva byggverksamhet samt båtbyggeri och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kvillbergs Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10.

Idag är Kvillbergs Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lysekil.

Vill man komma i kontakt med Kvillbergs Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5310194.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kvillbergs Bygg AB är Kvillberg, Jens Robert som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kvillberg, Jens Mattias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvillberg, Jens Ragnar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lars Peter Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, Peter Erixzon Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Kvillbergs Bygg AB har 556697-8762 som sitt organisationsnummer.