Köksbutiken i Bohuslän AB

Västra Götalands län

Information

Köksbutiken i Bohuslän AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lysekil som är den kommunen där Köksbutiken i Bohuslän AB finns. I Lysekil så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Köksbutiken i Bohuslän AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Köksbutiken i Bohuslän AB har haft sedan 2004-09-16. Köksbutiken i Bohuslän AB har funnits sedan och 2004-09-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Köksbutiken i Bohuslän AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 2, 453 38, Lysekil men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0523-47889.

Lysekil arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Köksbutiken i Bohuslän AB Privat, ej börsnoterat.

Köksbutiken i Bohuslän AB har idag 556665-4165 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Köksbutiken i Bohuslän AB

Bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av kök, köksinredningar, vitvaror samt bedriva snickeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Köksbutiken i Bohuslän AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är .