Torpsoffan i Uddevalla AB

Västra Götalands län

Information

Torpsoffan i Uddevalla AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lysekil som är den kommunen där Torpsoffan i Uddevalla AB finns. I Lysekil så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Torpsoffan i Uddevalla AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Torpsoffan i Uddevalla AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Torpsoffan i Uddevalla AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0522-17025.

Lysekil arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Torpsoffan i Uddevalla AB Privat, ej börsnoterat.

Torpsoffan i Uddevalla AB har idag 556655-6089 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Torpsoffan i Uddevalla AB

Bolaget skall bedriva försäljning av möbler, mattor, presentartiklar inom detaljhandeln samt därmed förenlig verksamhet.

I Torpsoffan i Uddevalla AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Isaksson, Tommy Klas Gösta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Karl Martin som är född 1982 och har titeln Suppleant, Baaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .