Ralf Olofsson Consulting AB

Västra Götalands län

Information

Ralf Olofsson Consulting AB är ett bolag som finns i Lysekil. I Ralf Olofsson Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Ralf Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Mona Britt-Marie som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lindesson, Ulf Roger som är född 1965 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ralf Olofsson Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ralf Olofsson Consulting AB på telefon .

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet rörande styrelse- och managementfrågor. Bolaget ska även äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ralf Olofsson Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ralf Olofsson Consulting AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Lysekil arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ralf Olofsson Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-20 och Ralf Olofsson Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ralf Olofsson Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ralf Olofsson Consulting AB har 556651-4062 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.