H.O.T. Bowling & Restaurang i Lysekil AB (Gullmarsborg)

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lysekil och H.O.T. Bowling & Restaurang i Lysekil AB (Gullmarsborg) är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och H.O.T. Bowling & Restaurang i Lysekil AB (Gullmarsborg) är ett av dem. Statusen för H.O.T. Bowling & Restaurang i Lysekil AB (Gullmarsborg) är att Bolaget är aktivt.

H.O.T. Bowling & Restaurang i Lysekil AB (Gullmarsborg) är ett Aktiebolag och skapades 2001-07-16. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lysekil där bolaget finns i jobbar för att bolag som H.O.T. Bowling & Restaurang i Lysekil AB (Gullmarsborg) ska trivas.

H.O.T. Bowling & Restaurang i Lysekil AB (Gullmarsborg) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-27. I Lysekil så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva bowlinghall i Lysekil samt vidhängande café och restaurangverksamhet och i övrigt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H.O.T. Bowling & Restaurang i Lysekil AB (Gullmarsborg) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-27.

Idag är H.O.T. Bowling & Restaurang i Lysekil AB (Gullmarsborg) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lysekil.

Vill man komma i kontakt med H.O.T. Bowling & Restaurang i Lysekil AB (Gullmarsborg) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0523-12930.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med H.O.T. Bowling & Restaurang i Lysekil AB (Gullmarsborg) är Tengberg, Per Yngve som är född 1963 och har titeln VD, Tengberg, Per Yngve som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Lars Håkan Niklas som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kerstin Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Peter Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, Peter Erixzon Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

H.O.T. Bowling & Restaurang i Lysekil AB (Gullmarsborg) har 556612-6909 som sitt organisationsnummer.