RGB Design AB

Västra Götalands län

Information

RGB Design AB är ett av många företag som finns i Lysekil. Det är nämligen den kommunen som RGB Design AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RGB Design AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-12-01.

RGB Design AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-04-17. Men sedan 2001-09-03 så har RGB Design AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till N. Hamng. 14, 453 31, Lysekil. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RGB Design AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-665580.

Lysekil arbetar för att företag som RGB Design AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RGB Design AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av läderprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för RGB Design AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RGB Design AB och det är följande personer, Jakobsson, Rolf Johny Samuel som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Gun-Britt Monica som är född 1957 och har titeln Suppleant, Olofsson, Ralf Tommy Ingemar som är född 1948 och har titeln Revisor, SEK Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för RGB Design AB är 556609-8157.