Bertil Carlson Byggvaror AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lysekil och Bertil Carlson Byggvaror AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bertil Carlson Byggvaror AB är ett av dem. Statusen för Bertil Carlson Byggvaror AB är att Bolaget är aktivt.

Bertil Carlson Byggvaror AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-05-17. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Lysekil där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bertil Carlson Byggvaror AB ska trivas.

Bertil Carlson Byggvaror AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05. I Lysekil så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och tillverkning av trävaru- och byggmaterial, äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bertil Carlson Byggvaror AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05.

Idag är Bertil Carlson Byggvaror AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lysekil.

Vill man komma i kontakt med Bertil Carlson Byggvaror AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0523-10021.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bjurström, Jan Peter -Bjurström, Jan Reinhold.

De som är på något sätt har med Bertil Carlson Byggvaror AB är Bjurström, Jan Peter som är född 1967 och har titeln VD, Bjurström, Jan Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurström, Jan Reinhold som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Slätteskär, Berth Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Slätteskär, Per Daniel som är född 1981 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Lars Jonas som är född 1961 och har titeln RevisorRoger Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Bertil Carlson Byggvaror AB har 556591-6979 som sitt organisationsnummer.