Tix Resebyrå AB

Västra Götalands län

Information

Tix Resebyrå AB är ett företag som finns i Lysekil. I Tix Resebyrå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsdotter King, Åsa Kristina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Ingela Margareta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, King, Gerhard Hans som är född 1947 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Dick Morgan som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekblad & Samuelsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tix Resebyrå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tix Resebyrå AB på telefon 0523-38130.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tix Resebyrå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tix Resebyrå AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Lysekil arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tix Resebyrå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-27 och Tix Resebyrå AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tix Resebyrå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Tix Resebyrå AB har 556575-8447 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.