Technofibre i Lysekil AB

Västra Götalands län

Information

Technofibre i Lysekil AB är ett företag som finns i Lysekil. I Technofibre i Lysekil AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Leif Conny Sigvard som är född 1949 och har titeln Extern VD, Erixon, Bob Philip Robin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Alf Ture som är född 1955 och har titeln Suppleant, Karlén, Patrik Johan Robert som är född 1966 och har titeln Revisor, Roger Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Technofibre i Lysekil AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Technofibre i Lysekil AB på telefon 0523-14075.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av båtar och industriprodukter i plast samt handel med begagnade och nya båtar och båttillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Technofibre i Lysekil AB av bolagstypen Aktiebolag.

Technofibre i Lysekil AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Lysekil arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Technofibre i Lysekil AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Technofibre i Lysekil AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Technofibre i Lysekil AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Technofibre i Lysekil AB har 556557-8530 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.