Strandflickorna AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lysekil och Strandflickorna AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Strandflickorna AB är ett av dem. Statusen för Strandflickorna AB är att Bolaget är aktivt.

Strandflickorna AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-18. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lysekil där bolaget finns i jobbar för att bolag som Strandflickorna AB ska trivas.

Strandflickorna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lysekil så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hotell- och vandrarhemsverksamhet, matservering, konferensverksamhet, båtuthyrning och guidning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strandflickorna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Strandflickorna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lysekil.

Vill man komma i kontakt med Strandflickorna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0523-79750.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Strandflickorna AB är Salesjö, Karin Bettina som är född 1967 och har titeln VD, Nilsson, Åsa Helen Maria som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Salesjö, Karin Bettina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Baaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, Dahlgren, Claes Andor Wilhelm som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Strandflickorna AB har 556521-0555 som sitt organisationsnummer.