Garnet Greenline AB

Västra Götalands län

Information

Garnet Greenline AB är ett av många bolag som finns i Lysekil. Det är nämligen den kommunen som Garnet Greenline AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Garnet Greenline AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Garnet Greenline AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-07-12. Men sedan 1996-01-01 så har Garnet Greenline AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Björkemyrsv., 454 93, Brastad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Garnet Greenline AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-14210.

Lysekil arbetar för att bolag som Garnet Greenline AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Garnet Greenline AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med skärsand och blästermedel samt åtevinning av skärsand och blästermedel och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Garnet Greenline AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Rydh, Jan Kjell-Åke i förening med -Johannisson, Jens Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Garnet Greenline AB och det är följande personer, Johannisson, Jens Erik som är född 1952 och har titeln VD, Johannisson, Jens Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydh, Jan Kjell-Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydh, Tony Dan Åke som är född 1963 och har titeln Suppleant, Blomstervall, Dennis Per Arne som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Garnet Greenline AB är 556516-8886.