Brandt & Gröndahl AB

Västra Götalands län

Information

556516-3473 är organisationsnummer för verksamheten Brandt & Gröndahl AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brandt & Gröndahl AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lysekil som är den kommunen som Brandt & Gröndahl AB finns i.

Brandt & Gröndahl AB har varit registrerat sedan 1995-09-06 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brandt & Gröndahl AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Brandt & Gröndahl AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lysekil som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brandt & Gröndahl AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Brandt & Gröndahl AB så kan ni göra det på telefon genom 0523-23930 eller genom brev på följande adress:
Pinneberget 32 B, 450 34, Fiskebäckskil

Bolaget skall bedriva utbildning, utveckling och forskning inom miljöområdet, bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brandt & Gröndahl AB och det är Gröndahl, Bror Fredrik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brandt, Nils-Gustaf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Laurin, Karin Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Anderström, Magnus Johan som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor,