Dalabergs Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva bygg- och reparationsentreprenad och utföra väg- och anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dalabergs Bygg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lysekil så är Dalabergs Bygg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lysekil arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lysekil och i Västra Götalands län. Redan 1991-10-23 så skapades Dalabergs Bygg Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Dalabergs Bygg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Dalabergs Bygg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556435-2242 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lysekil.

Just nu är Dalabergs Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Dalabergs Bygg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0523-660091 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dalabergs Bygg Aktiebolag är Ernstsson, Sven Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernstsson, Eivor Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .