Erlings Bil i Uddevalla Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Erlings Bil i Uddevalla Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lysekil här finns det många olika Aktiebolag. Erlings Bil i Uddevalla Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lysekil jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Erlings Bil i Uddevalla Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556330-4673.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0522-656767 alternativt besöka eller skicka post till Erlings Bil i Uddevalla Aktiebolag på följande adress Kärragårdsv. 2, 451 63, Uddevalla.

Erlings Bil i Uddevalla Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Erlings Bil i Uddevalla Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Karlsson, Maud Laila Tekla som är född 1933 och har titeln Suppleant , Karlsson, Oskar Erling som är född 1931 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning, leasing, uthyrning och reparationer av personbilar och lätta lastbilar och därmed förenlig verksamhet.