Ferm & Olsson Stenungsund Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556328-3521 är organisationsnummer för företaget Ferm & Olsson Stenungsund Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ferm & Olsson Stenungsund Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lysekil som är den kommunen som Ferm & Olsson Stenungsund Aktiebolag finns i.

Ferm & Olsson Stenungsund Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-06-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ferm & Olsson Stenungsund Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Ferm & Olsson Stenungsund Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lysekil som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ferm & Olsson Stenungsund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ferm & Olsson Stenungsund Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-83025 eller genom brev på följande adress:
L. Strandv. 4, 444 31, Stenungsund

Bolaget skall idka fartygsklarering och spedition, driva rederi- och befraktningsrörelse samt köpa och försälja fartyg ävensom idka därmed förenlig verksamhet såsom islandsfiske, uppdrag som korrespondensredare samt försäkrings- och haveriuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Ferm & Olsson Stenungsund Aktiebolag och det är Clausen, Caj som är född 1953 och har titeln VD, Clausen, Caj som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Standertskjöld-Nordenstam, Charlotte som är född 1964 och har titeln Suppleant, Persson, Sven Olle som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,