GENTEDIMARE AB

Västra Götalands län

Information

GENTEDIMARE AB är ett företag som finns i Lysekil. I GENTEDIMARE AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Angelelli, Antonio som är född 1942 och har titeln VD, Angelelli, Antonio som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Angelelli, Anne-Marie Elisabeth som är född 1942 och har titeln Suppleant, Olsson, Maj Ing-Britt som är född 1947 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GENTEDIMARE AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå GENTEDIMARE AB på telefon 0304-36030.

Bolaget skall bedriva import och tillverkning av utrustningar för fritidsbåtar samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med aktier och värdepapper.

Idag är GENTEDIMARE AB av bolagstypen Aktiebolag.

GENTEDIMARE AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Lysekil arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

GENTEDIMARE AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och GENTEDIMARE AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GENTEDIMARE AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

GENTEDIMARE AB har 556320-1366 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.