Western Tool Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Western Tool Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lysekil som är den kommunen där Western Tool Aktiebolag finns. I Lysekil så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Western Tool Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Western Tool Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Western Tool Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Western Tool Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Killéns v. 4 B, 458 30, Färgelanda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0528-10421.

Lysekil arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Western Tool Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Western Tool Aktiebolag har idag 556300-7466 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Western Tool Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konstruktion och tillverkning av verktyg och maskiner samt konsultationer inom industrin samt därmed förenlig verksamhet.

I Western Tool Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Rolf Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva-Lena Josephine som är född 1953 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Yvonne Viola Marianne som är född 1956 och har titeln Revisor, Uddevalla Bokförings- & Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .