Börje Börjesson Mekaniska Verkstads Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Börje Börjesson Mekaniska Verkstads Aktiebolag är ett företag som finns i Lysekil. I Börje Börjesson Mekaniska Verkstads Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Börjesson, Jan Börje som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Elisabeth Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Yvonne Viola Marianne som är född 1956 och har titeln Revisor, Uddevalla Bokförings- & Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Börje Börjesson Mekaniska Verkstads Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Börje Börjesson Mekaniska Verkstads Aktiebolag på telefon 0523-40380.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Börje Börjesson Mekaniska Verkstads Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Börje Börjesson Mekaniska Verkstads Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Lysekil arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Börje Börjesson Mekaniska Verkstads Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Börje Börjesson Mekaniska Verkstads Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Börje Börjesson Mekaniska Verkstads Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Börje Börjesson Mekaniska Verkstads Aktiebolag har 556219-3556 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.