Gösta Hogander Förvaltnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Lysekil finns det ett Aktiebolag som heter Gösta Hogander Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Gösta Hogander Förvaltnings Aktiebolag i Västra Götalands län. Lysekil är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Gösta Hogander Förvaltnings Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1974-03-12 så har Gösta Hogander Förvaltnings Aktiebolag varit registrerat och sedan 1979-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Gösta Hogander Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lysekil.

Vill man komma i kontakt med Gösta Hogander Förvaltnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsg. 14, 453 33, Lysekil. Vi ni istället prata med Gösta Hogander Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det på 0523-611022.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Enberg, Lena Ann-Sofie som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hogander Högberg, Ingela Birgitta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hogander, Bror Gösta som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Mussmann, Bernd Franz Dieter som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Sydrevisioner Aktiebolag som är född och har titeln RevisorBernd Mussmann Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hogander, Bror Gösta .

Gösta Hogander Förvaltnings Aktiebolag har 556186-8653 som sitt organisationsnummer.