Carla Media Marknadsföring & Reklam Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Carla Media Marknadsföring & Reklam Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lysekil som är den kommunen där Carla Media Marknadsföring & Reklam Aktiebolag finns. I Lysekil så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Carla Media Marknadsföring & Reklam Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Carla Media Marknadsföring & Reklam Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Carla Media Marknadsföring & Reklam Aktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Carla Media Marknadsföring & Reklam Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Kvarng. 36, 453 34, Lysekil men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0523-13020.

Lysekil arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Carla Media Marknadsföring & Reklam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Carla Media Marknadsföring & Reklam Aktiebolag har idag 556148-3693 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Carla Media Marknadsföring & Reklam Aktiebolag

Bolaget skall bedriva grafisk verksamhet, framställning av och handel med litografiska alster, förlagsverksamhet, reklambyrå- verksamhet, marknadskonsultverksamhet, utbildning inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

I Carla Media Marknadsföring & Reklam Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Claes Bertil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Leif Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Carl Gustaf som är född 1920 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Yvonne Viola Marianne som är född 1956 och har titeln Revisor, Uddevalla Bokförings- & Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .