Lysefrakt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556133-9531 är organisationsnummer för företaget Lysefrakt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lysefrakt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lysekil som är den kommunen som Lysefrakt Aktiebolag finns i.

Lysefrakt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-03-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lysefrakt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

Lysefrakt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lysekil som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lysefrakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lysefrakt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0523-611850 eller genom brev på följande adress:
Kolholmev. 4, 453 50, Lysekil

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och truckrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lysefrakt Aktiebolag och det är Johansson, Kurt Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann-Marie som är född 1943 och har titeln Suppleant, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,