B. Slätteskär Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper och med ovan nämnda verksamheter förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B. Slätteskär Fastighets AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lysekil så är B. Slätteskär Fastighets AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lysekil arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lysekil och i Västra Götalands län. Redan 1968-05-29 så skapades B. Slätteskär Fastighets AB och verksamheten är har F-skattsedel B. Slätteskär Fastighets AB har haft det sedan 1994-01-01.

B. Slätteskär Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556117-3815 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lysekil.

Just nu är B. Slätteskär Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med B. Slätteskär Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 0523-10021 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom B. Slätteskär Fastighets AB är Slätteskär, Berth Ingemar som är född 1949 och har titeln VD, Slätteskär, Berth Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Slätteskär, Gun Sonja Ing-Marie som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andersson, Gösta Berne som är född 1954 och har titeln Revisor, Revidera i Bohuslän AB som är född och har titeln Revisor, .