Investment Aktiebolaget Hunter

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier - främst börsnoterade - med tonvikt på tillväxtaktier och framdeles medverka till strukturrationaliseringar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Investment Aktiebolaget Hunter vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lysekil så är Investment Aktiebolaget Hunter ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lysekil arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lysekil och i Västra Götalands län. Redan 1964-12-01 så skapades Investment Aktiebolaget Hunter och företaget är har ej F-skattsedel.

Investment Aktiebolaget Hunter är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556095-3720 är organisationsnummret för företaget som finns i Lysekil.

Just nu är Investment Aktiebolaget Hunter Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Investment Aktiebolaget Hunter så går det att nå dem via telefon på 0523-14050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Investment Aktiebolaget Hunter är Gustafsson, Helge som är född 1934 och har titeln VD, Gustafsson, Helge som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Hogander, Bror Gösta som är född 1924 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Lars Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, Roger Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .