Lysekils Nya Tryckeriaktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall i Lysekil utgiva tidning och idka tryckerirörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lysekils Nya Tryckeriaktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lysekil så är Lysekils Nya Tryckeriaktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lysekil arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lysekil och i Västra Götalands län. Redan 1907-08-22 så skapades Lysekils Nya Tryckeriaktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lysekils Nya Tryckeriaktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lysekils Nya Tryckeriaktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556007-7041 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lysekil.

Just nu är Lysekils Nya Tryckeriaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Lysekils Nya Tryckeriaktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0523-14050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Helge -Gustafsson, Jan Peter

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lysekils Nya Tryckeriaktiebolag är Gustafsson, Jan Peter som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Gustafsson, Helge som är född 1934 och har titeln VD, Gustafsson, Helge som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Torgestam, Sven Ernst Harald som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Bengt-Åke Albin Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Vera Kerstin Ingegerd som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamotBlomqvist, Lars Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, Roger Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .