Firma Nativo

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lysekil och Firma Nativo är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Firma Nativo är ett av dem. Statusen för Firma Nativo är att Bolaget är aktivt.

Firma Nativo är ett Enskild firma och skapades 2004-11-24. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lysekil där bolaget finns i jobbar för att bolag som Firma Nativo ska trivas.

Firma Nativo är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-24. I Lysekil så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Äga och förvalta fastigheter med inriktning på kort och lång- tidsuthyrning av lägenheter och lokaler. I verksamheten ingår skogs- och lantbruksfastigheter, samt konsultverksamhet inom ledning och styrning av organisationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Nativo är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Firma Nativo och det finns flera bolag som är det idag i Lysekil.

Vill man komma i kontakt med Firma Nativo så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7142326.

.

De som är på något sätt har med Firma Nativo är Setterberg, Bengt Staffan som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Nativo har 481202-XXXX som sitt organisationsnummer.