Familjeklippet Gunilla Schiller

Västra Götalands län

Information

480602-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Familjeklippet Gunilla Schiller. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Familjeklippet Gunilla Schiller är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lysekil som är den kommunen som Familjeklippet Gunilla Schiller finns i.

Familjeklippet Gunilla Schiller har varit registrerat sedan 1996-06-04 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Familjeklippet Gunilla Schiller så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Familjeklippet Gunilla Schiller är och det finns flera verksamheter i Lysekil som också är .

Firmatecknare för Familjeklippet Gunilla Schiller är följande:

Vill ni komma i kontakt med Familjeklippet Gunilla Schiller så kan ni göra det på telefon genom 0523-13344 eller genom brev på följande adress:

Herr och damfrisör. Handel med hårvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Familjeklippet Gunilla Schiller och det är Tengström Schiller, Gunilla Ulrika som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,