NYA GULLMARSBYGG I LYSEKIL

Västra Götalands län

Information

480322-XXXX är organisationsnummer för bolaget NYA GULLMARSBYGG I LYSEKIL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NYA GULLMARSBYGG I LYSEKIL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lysekil som är den kommunen som NYA GULLMARSBYGG I LYSEKIL finns i.

NYA GULLMARSBYGG I LYSEKIL har varit registrerat sedan 1989-12-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NYA GULLMARSBYGG I LYSEKIL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

NYA GULLMARSBYGG I LYSEKIL är och det finns flera bolag i Lysekil som också är .

Firmatecknare för NYA GULLMARSBYGG I LYSEKIL är följande:

Vill ni komma i kontakt med NYA GULLMARSBYGG I LYSEKIL så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbete

Det finns olika personer som har en koppling med NYA GULLMARSBYGG I LYSEKIL och det är Olofsson, Lars-Olof Bernhard som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,