Jan Larssons Elfirma

Västra Götalands län

Information

360609-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jan Larssons Elfirma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan Larssons Elfirma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lysekil som är den kommunen som Jan Larssons Elfirma finns i.

Jan Larssons Elfirma har varit registrerat sedan 1979-11-07 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan Larssons Elfirma så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jan Larssons Elfirma är och det finns flera verksamheter i Lysekil som också är .

Firmatecknare för Jan Larssons Elfirma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jan Larssons Elfirma så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Elinstallationer

Det finns olika personer som har en koppling med Jan Larssons Elfirma och det är Larsson, Jan Robert som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma,