Ma Li's Spel o Café i Brastad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ma Li's Spel o Café i Brastad Handelsbolag är ett bolag som finns i Lysekil. I Ma Li's Spel o Café i Brastad Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Anna Linda Marie som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Olsson, Marie Katarina Elisabet som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ma Li's Spel o Café i Brastad Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ma Li's Spel o Café i Brastad Handelsbolag på telefon 0523-40145.

Bolaget skall bedriva spelbutik med café samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ma Li's Spel o Café i Brastad Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Ma Li's Spel o Café i Brastad Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Lysekil arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ma Li's Spel o Café i Brastad Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-17 och Ma Li's Spel o Café i Brastad Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-10-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ma Li's Spel o Café i Brastad Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Ma Li's Spel o Café i Brastad Handelsbolag har 969694-3829 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.