LORIS Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969631-8121 är organisationsnummer för företaget LORIS Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LORIS Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lysekil som är den kommunen som LORIS Handelsbolag finns i.

LORIS Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-10-31 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för LORIS Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

LORIS Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lysekil som också är .

Firmatecknare för LORIS Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med LORIS Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6298079 eller genom brev på följande adress:
V. Kronbergsg. 29, 453 33, Lysekil

Äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LORIS Handelsbolag och det är Bengtsson, Anna Eva Elisabeth som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Odd Martin som är född 1963 och har titeln Bolagsman,