BRASTADS KÖPCENTRUM, NICANDER & CO HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

BRASTADS KÖPCENTRUM, NICANDER & CO HANDELSBOLAG är ett företag som finns i Lysekil. I BRASTADS KÖPCENTRUM, NICANDER & CO HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nicander, Bo Herman Martin som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Nicander, Maj-Britt Irene som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med BRASTADS KÖPCENTRUM, NICANDER & CO HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BRASTADS KÖPCENTRUM, NICANDER & CO HANDELSBOLAG på telefon 0523-40005.

Livsmedelsaffär

Idag är BRASTADS KÖPCENTRUM, NICANDER & CO HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

BRASTADS KÖPCENTRUM, NICANDER & CO HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Lysekil arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BRASTADS KÖPCENTRUM, NICANDER & CO HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-01-22 och BRASTADS KÖPCENTRUM, NICANDER & CO HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BRASTADS KÖPCENTRUM, NICANDER & CO HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

BRASTADS KÖPCENTRUM, NICANDER & CO HANDELSBOLAG har 954600-1851 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.