Lymfozon-Alternativet Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Lymfozon-Alternativet Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lysekil som är den kommunen där Lymfozon-Alternativet Handelsbolag finns. I Lysekil så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Lymfozon-Alternativet Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Lymfozon-Alternativet Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lymfozon-Alternativet Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Furuv. 12B, 453 37, Lysekil men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0523-611502.

Lysekil arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lymfozon-Alternativet Handelsbolag har idag 916529-9158 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Lymfozon-Alternativet Handelsbolag

Friskvård

I Lymfozon-Alternativet Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderkvist, Rolf Valdemar som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Söderkvist, Sonja Inger Margareta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .