HANDELSBOLAGET LYSEKILS RÖR OCH SMIDE

Västra Götalands län

Information

HANDELSBOLAGET LYSEKILS RÖR OCH SMIDE är ett av många verksamheter som finns i Lysekil. Det är nämligen den kommunen som HANDELSBOLAGET LYSEKILS RÖR OCH SMIDE finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HANDELSBOLAGET LYSEKILS RÖR OCH SMIDE är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

HANDELSBOLAGET LYSEKILS RÖR OCH SMIDE som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1979-03-01. Men sedan 1979-01-01 så har HANDELSBOLAGET LYSEKILS RÖR OCH SMIDE varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gullmarsvarvet, 453 91, Lysekil. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HANDELSBOLAGET LYSEKILS RÖR OCH SMIDE så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-10501.

Lysekil arbetar för att verksamheter som HANDELSBOLAGET LYSEKILS RÖR OCH SMIDE ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HANDELSBOLAGET LYSEKILS RÖR OCH SMIDE. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Försäljning och tillverkning av rör- och smides- konstruktioner samt därmed förenlig övrig verksam- het

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET LYSEKILS RÖR OCH SMIDE är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HANDELSBOLAGET LYSEKILS RÖR OCH SMIDE och det är följande personer, Ersek, Damir som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Ersek, Dragutin som är född 1953 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HANDELSBOLAGET LYSEKILS RÖR OCH SMIDE är 916447-0529.