HANDELSBOLAGET BRASTADS BAGERI BJARNE JOHANSSON & CO

Västra Götalands län

Information

HANDELSBOLAGET BRASTADS BAGERI BJARNE JOHANSSON & CO är ett av många bolag som finns i Lysekil. Det är nämligen den kommunen som HANDELSBOLAGET BRASTADS BAGERI BJARNE JOHANSSON & CO finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HANDELSBOLAGET BRASTADS BAGERI BJARNE JOHANSSON & CO som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1975-03-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hedv. 15, 454 32, Brastad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HANDELSBOLAGET BRASTADS BAGERI BJARNE JOHANSSON & CO så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-47242.

Lysekil arbetar för att bolag som HANDELSBOLAGET BRASTADS BAGERI BJARNE JOHANSSON & CO ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HANDELSBOLAGET BRASTADS BAGERI BJARNE JOHANSSON & CO. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Bageri

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET BRASTADS BAGERI BJARNE JOHANSSON & CO är följande:
; BOLAGSMÄNNEN GEMENSAMT.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HANDELSBOLAGET BRASTADS BAGERI BJARNE JOHANSSON & CO och det är följande personer, JOHANSSON, DAN JACKIE som är född 1954 och har titeln Bolagsman, JOHANSSON, HEDVIG EDIT MAGDALENA som är född 1927 och har titeln Bolagsman, JOHANSSON, KARL BJARNE ANSELM som är född 1926 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HANDELSBOLAGET BRASTADS BAGERI BJARNE JOHANSSON & CO är 916442-7198.