Brastads Folkets Husförening upa.

Västra Götalands län

Information

I Lysekil finns det ett Ekonomisk förening som heter Brastads Folkets Husförening upa.. Det finns flera verksamheter som liknar Brastads Folkets Husförening upa. i Västra Götalands län. Lysekil är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Brastads Folkets Husförening upa. är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1925-05-20 så har Brastads Folkets Husförening upa. varit registrerat. Idag är Brastads Folkets Husförening upa. och det finns fler verksamheter som är det i Lysekil.

Vill man komma i kontakt med Brastads Folkets Husförening upa. så kan man gör det genom att posta ett brev till Biografv. 1, 454 31, Brastad. Vi ni istället prata med Brastads Folkets Husförening upa. så kan ni göra det på 0523-40038.

Att uppföra, förvalta och tillhandahålla allmänna samlings- lokaler och att i dessa erbjuda förhyrarna möjlighet att bedriva förenings-, kultur-, bildnings- och nöjesverksamhet. Föreningen kan också i egen regi svara för sådana verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Aronsson, Ulla Solveig Marianne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Sven Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Henry som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellgren, Klas Bertil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Willhed, Anna-Lisa som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kent Ove Wollmar som är född 1948 och har titeln SuppleantJohansson, Tord Erik Verner som är född 1939 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mellgren, Klas Bertil -Willhed, Anna-Lisa .

Brastads Folkets Husförening upa. har 754600-0212 som sitt organisationsnummer.