Textil & Inrednings Studion i Lysekil

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lysekil och Textil & Inrednings Studion i Lysekil är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Textil & Inrednings Studion i Lysekil är ett av dem. Statusen för Textil & Inrednings Studion i Lysekil är att Bolaget är aktivt.

Textil & Inrednings Studion i Lysekil är ett Enskild firma och skapades 2003-10-04. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lysekil där företaget finns i jobbar för att företag som Textil & Inrednings Studion i Lysekil ska trivas.

Textil & Inrednings Studion i Lysekil är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-09. I Lysekil så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillverking och försäljning av textilprodukter såsom kläder och inredningsdetaljer. Sömnadstjänster åt kunder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Textil & Inrednings Studion i Lysekil är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-09.

Idag är Textil & Inrednings Studion i Lysekil och det finns flera företag som är det idag i Lysekil.

Vill man komma i kontakt med Textil & Inrednings Studion i Lysekil så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0523-44095.

.

De som är på något sätt har med Textil & Inrednings Studion i Lysekil är Larsson, Gerd Lisbeth som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Textil & Inrednings Studion i Lysekil har 630310-XXXX som sitt organisationsnummer.