Baaz Båtchartering i Bohuslän

Västra Götalands län

Information

630303-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Baaz Båtchartering i Bohuslän. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Baaz Båtchartering i Bohuslän är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lysekil som är den kommunen som Baaz Båtchartering i Bohuslän finns i.

Baaz Båtchartering i Bohuslän har varit registrerat sedan 2003-01-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Baaz Båtchartering i Bohuslän så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Baaz Båtchartering i Bohuslän är och det finns flera verksamheter i Lysekil som också är .

Firmatecknare för Baaz Båtchartering i Bohuslän är följande:

Vill ni komma i kontakt med Baaz Båtchartering i Bohuslän så kan ni göra det på telefon genom 0523-660455 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning, service på och handel av fritidsbåtar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Baaz Båtchartering i Bohuslän och det är Baaz, Karl Mikael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,