Havstams Arkitektkontor

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lysekil och Havstams Arkitektkontor är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Havstams Arkitektkontor är ett av dem. Statusen för Havstams Arkitektkontor är att Bolaget är aktivt.

Havstams Arkitektkontor är ett Enskild firma och skapades 2000-05-23. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lysekil där företaget finns i jobbar för att företag som Havstams Arkitektkontor ska trivas.

Havstams Arkitektkontor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12. I Lysekil så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Arkitektverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Havstams Arkitektkontor är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12.

Idag är Havstams Arkitektkontor och det finns flera företag som är det idag i Lysekil.

Vill man komma i kontakt med Havstams Arkitektkontor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0523-14155.

.

De som är på något sätt har med Havstams Arkitektkontor är Havstam, Berit Gunnel Annika som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Havstams Arkitektkontor har 600611-XXXX som sitt organisationsnummer.